Topmenu

Hoe jouw denken je werkelijkheid bepaalt!

lachende dame 2

“Je wordt wat je denkt.”

Jouw gedachten en emoties, staan in directe verbinding met het succes dat je ervaart in je werk en relaties.

We zijn dus eigenlijk het product van onze gedachten.

Waar je nu bent in je leven is het gevolg van gedachten die je ooit had. We creëren onze eigen realiteit door wat we denken en geloven (onbewuste overtuigingen). Aangezien we vaak (onbewust) negatief denken, creëren we vaak zaken in ons leven die we liever niet zien. Toch is het ontstaan door jouw eigen overtuigingen.

Misschien zeg je nu ja maar wat ik denk en voel is owv de omstandigheden. Dit is echter een illusie. Jouw realiteit is het gevolg van je denken.

Eens je je bewust wordt van je gedachten, heb je de kracht om ze te veranderen.

Vaak denken we pas gelukkig te kunnen zijn als we die ideale baan of partner hebben gevonden of de lotto hebben gewonnen. MAAR het werkt net omgekeerd. Denk en voel alsof het al in je leven is, en het zal in je leven verschijnen. Zeggen Ik geloof het pas als ik het zie, zal je dus niet helpen. Je moet het eerst geloven en voelen en dan pas zal het in je werkelijkheid verschijnen.

“Focus dus op datgene wat je wil en niet op wat je niet wil”

Zoals Albert Einstein al zei: alles is energie. Ook onze gedachten. (Zie artikel “De kracht van gedachten”)

Alles is energie, ook je gedachten. Door je denken ervaar je bepaalde gevoelens, deze gevoelens hebben een bepaalde frequentie. Gelijke frequenties trekken elkaar aan en je zal dus meer van diezelfde frequentie in je leven aantrekken.

Ervaar jij gevoelens van liefde en overvloed, dan zal dit ook jouw realiteit zijn. Ervaar je gevoelens van schaarste, angst en stress, zal dit ook datgene zijn dat je verder zult aantrekken in je leven.

80% van wat wij denken en voelen gebeurd onbewust. Veel van ons denken zijn overtuigingen die we ooit hebben aangenomen voor waar.  Om dus echt veranderingen aan te brengen in je leven dien je dus je onderbewustzijn te her-programmeren.

Ervaar jij op vandaag nog niet de resultaten die je wil, dan zit je niet op de juiste frequentie.

Tracht vandaag eens na te gaan wat je dominante gedachten en gevoelens zijn. Bewustwording kan al een eerste stap zijn naar een andere realiteit.

 

Mahatma Gandhi

Wil jij echt je leven veranderen en leren hoe je je onbewuste overtuigingen kunt loslaten start dan mijn cursus “op reis naar je ware zelf”.

Wil je meer weten over de wet van de aantrekking en hoe we zelf onze eigen realiteit creëren en leren hoe we ons onderbewustzijn kunnen her-programmeren, bekijk dan mijn cursus “ leer bewust creëren

 

 

Liefs,

Ann

mezelf

 

 

No comments yet.

Geef een reactie

Powered by WordPress. Designed by WooThemes