Topmenu

Over mezelf

Al verschillende jaren doe ik onderzoek naar PERSOONLIJKE & ZAKELIJKE groei & ontwikkeling

Zelf heb ik vroeger in een patroon gezeten van hard werken. Als dingen niet lekker liepen, ging ik nog harder en langer werken, maar ik kwam tot de conclusie dat dit niet de oplossing was en ik er zeker niet gelukkiger van werd. Ik spreek dus uit ervaring.  Diep van binnen wist & voelde ik dat er meer was. DAT HET ANDERS KON. Het willen begrijpen en verlangen naar inzicht om te kunnen veranderen & te verbeteren. 

Ondertussen werk ik 3 dagen in de week en heb ik 4 dagen vrij. Ik ervaar veel meer vrijheid en levensplezier dan ooit tevoren.Met behoudt en zelfs stijging van omzet. Ik werk niet meer vanuit wilskracht & discipline maar vanuit flow en plezier. Verder doe ik al meer dan 10 jaar onderzoek naar persoonlijke groei&ontwikkeling. De afgelopen jaren ook naar zakelijke groei&ontwikkeling. 

 

Ann Vermonden

 

ZELFREFLECTIE en LEERGIERIGHEID zijn kernwoorden die me vergezellen op mijn levenspad. Ik heb vele workshops en opleidingen gevolgd WERELDWIJD. Ik heb training gehad van de beste coaches in België, Nederland & Amerika. Daarnaast leer ik nog elke dag bij. Ik volg nog verschillende programma's, coachings en krijg daarnaast begeleiding van een personal coach.

Wat is mijn intentie?

  Ik wil jou graag INSPIREREN en je laten zien dat je zoveel MEER bent dan je altijd hebt gedacht of geleerd hebt over jezelf.

  Ik wil je laten zien dat als jij gelooft IN JEZELF, ALLES mogelijk is!

 

Richt je aandacht op wat je ECHT wil & neem je eerste stap richting je gewenste REALITEIT.

Eén stap die je vandaag zet, kan jouw toekomst enorm VERANDEREN!

Powered by WordPress. Designed by WooThemes