Topmenu

op reis naar je ware zelf

Wil je sterk in het leven staan en in je eigen kracht?

Heb jij het gevoel dat het leven je overkomt?

Krijg je geen vat op het leven? Heb je het gevoel dat er meer in je zit dan dat er momenteel uitkomt? Heb je het gevoel dat er meer uit het leven te halen valt dan je momenteel ervaart? Dan is deze cursus iets voor jou.

Misschien ga je momenteel door een moeilijke tijd of is je leven aan verandering toe? Weet dat je hier beter kan uitkomen dan je ooit had durven dromen! Er zijn geen toevalligheden in het leven en jij leest deze tekst niet voor niets. Als je deze woorden nu aan het lezen bent, weet je en voel je dat er meer is & weet je diep vanbinnen dat je hier bent om iets groots te doen met je leven.

ER IS NIETS MOOIER DAN JE EIGEN WARE ZELF TE ONTDEKKENEN EN JOUW KRACHT IN DE WERELD TE ZETTEN

op-reis-naar-jezelf

In dit begeleidingstraject ga ik je helpen om de weg naar jezelf weer terug te vinden zodat je weet wie je bent en hoe je jezelf kunt ZIJN – We starten de reis terug naar ons WARE ZELF. Om echt je ware zelf te kunnen zijn moet je onthechten van datgene wat je niet werkelijk bent. Allerlei illusies en schijnveiligheden zullen doorprikt worden! Jouw comfortzone wordt verruimd. Je leert meedeinen op de stroom dat leven noemt. Er zullen heel wat zaken op zijn plaats vallen en je gaat meer zien. Je komt in een andere bewustzijnslaag terecht, voorbij driedimensionaal. Deze cursus kan jou een houvast geven, geeft je duidelijkheid wat vertrouwen geeft en rust.

Dagelijks krijg je nieuwe inzichten, een nieuwe les, tevens met een opdracht. Deze opdracht kan je gaan uitvoeren in de uiterlijke wereld om zo tot een groter inzicht te komen en veranderingen aan te brengen in jou en dus ook in jouw werkelijkheid. De opdrachten zijn een leidraad naar thuis. Je zal merken dat waar je voordien uitdagingen mee had, een spel voor je zal worden dat steeds gemakkelijker gespeeld wordt.

Ben je klaar voor het avontuur? De reis naar jouw ware ZELF?

Missie & Werk

missie-werk-2

  Wil je niet langer leeggezogen worden door jouw werk?

  Wil je niet meer overspoeld worden door je werk?

  Wil je eindelijk jouw missie vinden?

Ja, ik wil mijn leven veranderen

Mindset & spirituele ontwikkeling

spiritualiteit

  wil je niet meer overspoeld worden door het leven?

  wil je af van je machteloosheid?

  wil je niet meer het gevoel hebben dat het leven jou overkomt?

Ja, ik wil mijn leven veranderen
foto-15

Veel mensen zijn op zoek naar geluk buiten zichzelf, maar beseffen niet dat echt blijvend geluk enkel in jezelf te vinden is. Daarom is vertrouwen op jezelf zo belangrijk. Geloof me de meeste uitdagingen in het leven zitten in je en niet in de buitenwereld. Daarom is het belangrijk om aan jezelf te werken. Hoe bewuster jij wordt en hoe meer inzichten jij krijgt, hoe gemakkelijker het leven zal gaan & hoe gelukkiger je zal zijn.
Werken aan jezelf, werken aan je innerlijke is zelfs veel belangrijker dan werken aan je uiterlijk voor een gelukkig en vervullend. Het geheim van aantrekking zit hem in het feit van binnen uit naar buiten te stralen. Niets maakt jou mooier als echt je ware ZELF te ZIJN. Niets kan jou harder laten stralen dan dit.

“Mensen zullen zeggen dat je zo veranderd bent”

Waarom inzichten je zoveel verder kunnen helpen in je leven. Alles waarvan je je bewust wordt, kan transformeren. Als je bewust wordt van bepaalde blokkades of denkgewoontes kunnen deze veranderen. Anders blijven ze onbewust je leven belemmeren en blokkeren.
Heb je bepaalde blokkades over relaties of over geld, kan dit de stroom blokkeren. Bepaalde overtuigingen, vastgeroeste patronen kunnen je enorm blokkeren en tegen houden in de liefde & een welstellend leven.

Deze cursus gaat je grondvesten laten daveren.

We stappen in een andere bewustzijnslaag, voorbij driedimensionaal. Je zal leren:

 •   Hoe je mind/ego te kalmeren
 •   Dicht bij jezelf te komen en blijven
 •   Je hogere ware zelf ontdekken
 •   Belemmerende overtuigingen loslaten
 •   Inzicht in negatieve patronen krijgen
 •   Meer vertrouwen hebben in het leven
 •   Evenwichtiger voelen en beter kunnen omgaan met emoties
 •   Weten hoe je meer present kan zijn, zodat je meer scheppingskracht hebt
 •   Meer inzicht in jezelf en anderen, waardoor je relaties verbeteren
 •   Als je pijn ervaart in je relatie deze leren , kunnen loslaten
 •   Jouw emotionele afhankelijkheid leren loslaten
 •   Weten hoe je de controle kunt loslaten
 •   Meer zelfvertrouwen
 •   Leren luisteren naar je intuïtie

“Dingen zullen veranderen tijdens de cursus. Personen zullen verschijnen. Je zult MEER dingen gaan zien. Zaken zullen op het juiste moment op je pad komen.”

Hieronder zie je de veranderingen die plaatsvinden door de SHIFT te maken om te leven vanuit je WARE (hogere) zelf in plaats van vanuit je lagere zelf.
Hoe verder je van je ware zelf verwijderd bent, hoe lager je TRILLING & hoe groter de signalen van het lagere zelf in de linkse kolom. Hoe MEER je jezelf bent, hoe HOGER je trilling & hoe meer je kan GENIETEN van de voordelen van je hogere zelf uit de rechtse kolom.

Hoe meer jezelf worden een shift kan maken in je liefdesleven:

Lagere zelf

Ware of hogere zelf

Laat echte liefde niet toe:

Gevoelens van boosheid & schuld vibreren op een lage frequentie. Aangezien je niet op dezelfde frequentie zit als liefde, kan je nooit liefde naar je toetrekken. De liefde is er wel, maar je kan je er niet mee verbinden aangezien je op een andere frequentie zit. Zelfs de liefde van de mensen in je leven die van je houden, kan niet tot je komen aangezien je op een andere frequentie zit.

Trekt ware liefde aan:

Aangezien je vibreert op de frequentie van liefde, zal liefde op alle mogelijke manieren in je leven verschijnen. De ware liefde kan naar je toekomen. Of de liefde die past bij jouw werkelijke zelf. Je zult steeds een persoon aantrekken die op dezelfde frequentie vibreert.

Jouw grootste angsten worden werkelijkheid: Stel je bent bang dat je partner je gaat bedriegen. Jouw vibraties trekken dit naar je toe & je partner zal je ook bedriegen

Onvoorwaardelijke liefde: Je zult een relatie aantrekken met onvoorwaardelijke liefde, waarin jullie elkaar respecteren voor wie jullie werkelijk zijn. Een relatie vol vertrouwen en respect.

Strijd: op de lagere frequenties van boosheid, trek je relaties naar je toe, die gebaseerd zijn op afhankelijkheid en deze relaties zullen zorgen voor lijden. Drama en vechten zullen een onderdeel worden van jouw relatie

Een gezond evenwicht tussen geven en nemen in een liefdevolle relatie

Hoe meer jezelf worden een shift kan maken in jouw welvaart

Lagere zelf

Ware of hogere zelf

Wrok of schuld vibreren op een lagere frequentie zo kan je dus nooit overvloed naar je toetrekken

Je staat open voor de flow van overvloed. Er zijn geen blokkades. Je ervaart het als vrijheid.

Je zend een tekort aan, dus zul je alleen maar een tekort aantrekken

Je zult in staat zijn je levensmissie uit te voeren. Moeder Theresa manifesteerde miljoenen om met haar levensmissie andere mensen te helpen.

Als je geld aantrekt vanuit trots of woede, kan het zijn dat je het snel weer kwijtgeraakt. Of het zal slechte relaties of slechte gezondheid naar je toe trekken.

Het geld vloeit in je leven en je zult steeds overvloed genieten zonder zorgen of stress

Hoe meer jezelf worden een shift kan maken in je carrière

Lagere zelf

Ware of hogere zelf

Vanuit je lagere energiefrequentie trek je een job aan die je energie zal kosten en waar je niet gelukkig van zult worden. Het kan leiden tot een burn-out en stress. Op deze manier krijg je geen toegang tot je perfecte job.

Je hebt jouw droombaan die alles heeft wat je verlangt en je zou het ook doen ook al zou je er niet voor betaald worden.

Elke stap voelt als de " juiste " voor dit moment, je kunt doen wat vanuit jou geboren wil worden. Je voelt voldoening op dieper niveau.

Hoe meer jezelf worden een shift kan maken in je relaties

Lagere zelf

Ware of hogere zelf

Blokkades en opgedane ervaringen kunnen je verhinderen om diep te verbinden met anderen

Je kan diepe verbinding aangaan met anderen. Ook al zien anderen stukken in jouw gespiegeld toch zullen ze door jouw liefde aangetrokken worden.

Je zult gespannen relaties aantrekken & anderen om je heen triggeren.

Oplossingen en antwoorden komen vanzelf naar je toe.

Lage trilling kan het geluk van mensen om je heen & je familie op negatieve manier beïnvloeden.

Je hebt een positieve invloed op je omgeving.

Zal het voor jou werken?

Als je een open geest hebt en de bereidheid hebt om het te proberen, zul je de resultaten zien. De inzichten en technieken zullen je enorm helpen. Je zult in staat zijn om ze te gebruiken om je hoogste potentieel te bereiken, & zelfs het leven van mensen die dicht bij je staan op positieve manier beïnvloeden. Hoe dan ook, zul je het leven leven waarvoor je bedoeld bent.

De coaching en het traject zijn uiteraard bedoeld om op korte en lange termijn maar vooral blijvende veranderingen aan te brengen in jouw leven.
Dit is een levensveranderende cursus en ik kan bijna niet wachten voor u om deze krachtige transformatie te ervaren, net zoals ik heb beleefd. Dus als de ideeën op deze pagina met jou resoneren, nodig ik je uit om nu aan te melden.

Online cursus

Op reis naar je WARE zelf

399 EUR

299 EUR

tevredenheid

Je hoeft niet nu te beslissen. Neem alle tijd die je nodig & probeer mijn programma “op reis naar jezelf” voor 7 dagen volledig gratis uit. Moest het je na 7 dagen niet bevallen, stuur me dan even een mailtje en dan krijg je het volledige bedrag terugbetaald.    

Powered by WordPress. Designed by WooThemes