Topmenu

Zijn jouw VERLANGENS groter dan je angsten?

Joy, Vrijheid, Release, Gelukkig, Geluk, Meisje

Wist je dat als je je verlangens najaagt, je angsten zult tegen komen?

Misschien herken je wel het volgende: Je wil je HART volgen. Je hebt het GEVOEL dat je HEEL GRAAG iets wil doen, maar dan komen er allerlei gedachtes naar boven:

Ben ik wel goed genoeg? Er zijn er al zoveel die het doen? Ben ik niet te oud hiervoor? Zijn er wel mensen die hierop zitten te wachten? En ga zo maar door… waarschijnlijk kun je er zelf nog een heleboel aanvullen.

Nu dit gaat niet veranderen. Jouw mind is erop getraind om gevaar te zien. Het is zijn taak om jou te beschermen. Alleen is dit niet altijd even functioneel, buiten het geval als je ECHT in gevaar bent.

MAAR vaak laten we ons tegenhouden door onze angsten en gedachten. We beginnen te twijfelen en bergen onze plannen op in de kast.

MAAR als het echt diepe verlangens zijn, zullen deze elke keer weer aan je deur komen kloppen, want dat is wat ze doen.

Jouw HART WIL GEHOORD worden.

En dit zal net zolang blijven doorgaan tot jij gehoor geeft aan jouw verlangens.

Tot jij de moed hebt om de sprong te wagen. Totdat jouw verlangens groter zijn geworden dan je angsten.

Weet dat het UNIVERSUM er alles aan zal doen om jou te helpen JOUW VERLANGENS werkelijkheid te laten worden. Het universum STAAT ACHTER JE en wil dat jij GELUKKIG bent en je diepste verlangens werkelijkheid worden.

Belangrijk hierbij is dat jij erin GELOOFT dat je je verlangens werkelijkheid kunt laten worden. Dat is de basis! Als jij er zelf niet in gelooft, wie dan wel?

En als jij erin gelooft, zal het universum ALLES in het werk zetten om bij te dragen om jouw verlangens werkelijkheid te laten worden.

De KUNST is dus om zelf te GELOVEN IN datgene wat je wil. Zelf geloven dat wat jij wil, werkelijkheid kan worden. Deze persoon ZIJN die dit al heeft. DENKEN en VOELEN als deze persoon. En dan KAN het niet anders dan werkelijkheid worden!

“Diegene die zegt ik kan het en diegene die zegt ik kan het niet, hebben beiden gelijk. Wat JIJ GELOOFT, zal je werkelijkheid worden.”

Buig de overtuigen en angsten die je tegenkomt om naar ondersteunende gedachten.

Je kunt leren om je blokkerende gedachten, angsten en overtuigingen om te buigen zodat je zelf gelooft in datgene wat je zo graag wil.

Ben jij er klaar mee om je tegen te laten houden door je angsten? Wil jij GAAN voor je DROMEN en het volgen van je PASSIE en heb je hier graag steun om je de weg te wijzen en iemand die je UITDAAGT naar het volgende level?

Stuur dan een mailtje info@annvermonden.be.

Liefs,

Ann

No comments yet.

Geef een reactie

Powered by WordPress. Designed by WooThemes