Topmenu

Totale make over

Wil je snel & krachtig je leven veranderen?

Mogelijk heb je al gehoord van affirmaties en visualisaties. Maar affirmaties gewoon doen, werkt niet.

Als je al gekend bent met AFFIRMATIES en VISUALISATIES heb je mogelijk al een aantal zaken in je leven aangetrokken door deze affirmaties en visualisaties te gebruiken, maar er is nog VEEL MEER.

De reden waarom je de dingen die je wil bereiken nog niet bereikt hebt, is niet omdat je NIET hard genoeg gewerkt hebt! Het is niet omdat je niet GENOEG weet. Je moet niet nog HARDER werken of nog MEER informatie krijgen. In de meeste gevallen heeft het te maken met je GEVOELENS en met wat je TOELAAT. Jouw VIBRATIE. Je hebt geaffirmeerd, maar je was je niet BEWUST van je emoties en van je vibratie.

Geef uw leven een totale make-over

Alles is energie

albert-einstein

Zoals Albert Einstein vroeger al zei: "ALLES IS ENERGIE".

Zelfs de kleinste atomen en sub-atomen bestaan uit energie. Stenen en ijzer bestaan uit energie en trillen op een schaal. Dit is fysica.

Zware emoties zoals angst, woede en schaamte trillen op een lage frequentie .

Gevoelens als LIEFDE , vreugde en vrede trillen op een HOGE frequentie .

Eén van de meest interessante dingen ontdekt over energie is dat je energetische frequentie invloed kan hebben op de energetische frequenties van de mensen om je heen .

Verder is er bewijsmateriaal , van verschillende onderzoekers en universiteiten , dat aantoont dat je niet alleen andere mensen kan beïnvloeden met je VIBRATIE, maar ook andere objecten en zelfs uw REALITEIT!

 

 

Wist je dat je ENERGETISCHE frequentie de WERKELIJKHEID om je heen BEÏNVLOEDT?

Love - Hate

Zo heeft Dr. EMOTO een experiment gedaan met gekookte rijst in twee potten. Op de ene schrijft hij HAAT op de andere LIEFDE. Gedurende 30 dagen uit hij tegen het ene potje gevoelens en woorden van liefde, aan het andere gevoelens en woorden van haat. Frappant is dat na 30 DAGEN (en zelfs al eerder) er een verschil te merken is tussen de twee potjes. Het potje met liefde ziet er mooi en GEZOND uit na 30 dagen. Het andere potje is donker en VERROT. Het experiment is nog verschillende keren nagebootst en blijkt echt te kloppen.

Dr Emoto heeft ook nog een ander experiment gedaan met water, waaruit bleek dat energetische frequenties en GEDACHTEN de werkelijkheid kunnen beïnvloeden.

Jouw leven is hetzelfde

Als je bedenkt dat je LICHAAM is opgebouwd uit 60 à 70% water. Dan weet je dat je GEDACHTEN een directe INVLOED hebben op je lichaam. Daarnaast zijn er dus ook bewijzen dat je gedachten een directe invloed hebben op alles in je leven.

Als jouw gedachten en energie zijn ingesteld op de frequentie van LIEFDE, zul je nog meer emoties en FYSIEKE manifestaties op dezelfde frequentie aantrekken.

Als je energetische frequentie LAAG is, zul je dingen aantrekken die vibreren op deze lage frequentie en die nog MEER gevoelens van deze lage frequentie bezorgen.

Als je je energetische frequentie VERHOOGT, zul je ook meer van deze zaken in je leven aantrekken. Het leven zal opeens zoveel GEMAKKELIJKER worden en je zal zoveel GELUKKIGER zijn. DIT IS WET! Een natuurwet! De WET VAN DE AANTREKKING! Dit was bij mij ook zo.

Op spiritueel niveau weten we dat onze buitenwereld een reflectie is van onze binnenwereld. Wat je UITZENDT, komt bij je terug.

Nu, terwijl we nog steeds niet de wetenschappelijk details weten van hoe dit werkt, het belangrijkste is dat er bewijs is dat het wel degelijk werkt.

Jouw ware zelf

relative-beingness

Aan de hand van mijn online project, gaan we naar jouw WARE kern. Jouw ware ZELF. We gaan dus op pad van "SPIRITUEEL ONTWAKEN'". Het pad naar VERLICHTING. Hoe meer jij echt jezelf gaat ZIJN, hoe meer er is afgebrokkeld van datgene wat je NIET WERKELIJK bent, hoe HOGER jouw vibratie gaat worden, waardoor je GEMAKKELIJKER zaken die vibreren op deze frequentie naar je toe kunt trekken.

Als we de schaal van vibraties bekijken. Als jij meer jezelf bent, ga je een hogere vibratie hebben. Als jij 100% jezelf bent, ben je VERLICHT. En een verlicht mens vibreert tussen een trilling van 700 tot 1000. De GEMIDDELDE mens vibreert slechts op 200. Dus als jij vibreert op 200 mag je nog zoveel AFFIRMATIES doen, zolang je je trilling niet verhoogt, komt het niet in je leven. Hoe hoger je frequentie, hoe sneller je zaken kunt MANIFESTEREN.

Aan de hand van mijn online-cursus verhoog je je BEWUSTZIJN. Je gaat vibreren op een hogere schaal. Je krijgt enorm veel INZICHTEN die je leven zullen LICHTER maken, zullen “verlichten” & je gemakkelijker en SNELLER kunt manifesteren.

Van zodra je kunt vibreren op de frequentie van liefde – op de frequentie van 500. Zodra je op dit niveau van bewustzijn komt, zul je een heel ander leven beginnen te ervaren. Dit is bij mij althans ook zo geweest. Hoe dichter bij je kern, hoe meer verlicht en hoe hoger de vibratie.

Ik ben BLIJ voor jou dat je dit nu leest, want BEWUSTWORDING hiervan kan voor jou de START zijn naar een ander leven. Dit is  echt GEWELDIG toch!

 

Het werkt voor iedereen. Iedereen kan zijn frequentie verhogen.

Wereldwijd zijn er al meer dan 20.000 mensen mee geholpen & SPECTACULAIRE veranderingen bij mensen gezien. Tevens bij mezelf. Door ervoor te kiezen je energiefrequentie te verhogen.”

Als datgene wat ik hier zeg met jou RESONEERT, voel je DIEP vanbinnen, weet je diep van binnen dat wat ik je vertel KLOPT. Misschien voel je al de ROEP van je HART. Misschien wordt jouw VERLANGEN diep van binnen aangewakkerd. Dit is JOUW ware zelf die roept. Doe jezelf een plezier en luister naar die STEM diep in jou. Doe jezelf een cadeau met dit online traject. Je zult het je niet beklagen! Het gaat je leven echt in de POSITIEVE zin veranderen. Als je er echt mee aan de slag gaat, ga je je leven binnen een jaar niet meer herkennen!

En zeg nu eerlijk. Wat is 399 EUR om een mensenleven te veranderen? Dit is 1,09 EUR per dag!! Voor een geweldig en buitengewoon leven.

Eens de reis naar je ware zelf is gestart is er geen weg meer terug. Het AFBROKKELPROCES van alles wat je niet bent, is gestart. Spannend he!

Tijdens de reis krijgen we een VERSCHUIVING naar trillingen van liefde , vreugde, vrede en mededogen , VERLICHTING. Je gaat meer leven vanuit je HART ipv vanuit je VERSTAND.

Wanneer je begint te leven vanuit je ware zelf vanuit je hart, je ziel zul je trillen op een hogere frequentie. Wanneer je begint te leven vanuit je WARE zelf, vanuit je ZIEL, wat gelijk staat aan liefde, licht en noem maar op. Dus zelfde trilling als LIEFDE of hoger, zult je diepgaande TRANSFORMATIE ervaren in ALLE gebieden van je leven . Je zult LACHEN. Je zult huilen. Je leven zal veranderen in een oogomslag. VOORBIJ DRIEDIMENSIONAAL.

Ik weet dit omdat ik zelf heb ervaren dat het leven vanuit je WARE zelf & te kiezen om te leven op hogere frequenties mij echt GELUKKIG heeft gemaakt en mijn leven TOTAAL heeft veranderd. Als jij ervoor kiest om hetzelfde te doen , dan ben ik echt zo BLIJ voor je ! Proficiat! Ik ben blij dat ik met jou al deze tools en technieken kan delen die ik heb gebruikt om mijn leven ECHT te veranderen en te verschuiven naar hogere vibraties 🙂

Dus hier is het: Mijn programma:

OVERZICHT PROGRAMMA

In dit begeleidingstraject neem ik je mee op avontuur. Het traject bestaat uit twee delen.

Deel 1: Het pad naar verlichting – het pad van spiritueel ontwaken - Op reis naar je ware zelf

In het eerste deel gaan we op reis naar jou ware zelf & het avontuur dat leven noemt. Het pad van spiritueel ontwaken, hoger bewustzijn. We gaan dus voorbij driedimensionaal. We gaan leren leven vanuit een ander bewustzijnsperspectief. Waardoor je het leven helemaal anders gaat bekijken & het leven ook veel makkelijker zal worden. Gedurende het traject krijg je dagelijks inzichten & opdrachten, want je kan pas echt veranderen door het te ervaren/toe te passen in jouw dagelijkse realiteit. Het zelf doorvoelen zal voor jou de shift maken.

WOORDEN ALLEEN LEREN NIET. HET ZIJN DE ERVARINGEN DIE JE RIJKER & BEWUSTER MAKEN

Deel 2: Leer bewust creëren

In het eerste deel hebben we het pad bewandeld van spiritueel ontwaken. Hoe meer je echt jezelf bent. Hoe dichter je bij je ware zelf bent, hoe meer je verlicht bent, hoe beter je kan manifesteren. Sommigen onder jullie zijn misschien al bekend met affirmaties en visualisaties, maar een belangrijk aspect daarbij is (en dit is iets wat heel veel mensen niet weten) op welke frequentie je vibreert. Welke emoties ervaar je. Verder gaan we nog een aantal blokkades opruimen. Deze twee zaken zorgen ervoor dat je sneller kan manifesteren. We werken hierbij op 3 terreinen:

  1. Het bewustzijn/ Ego / Mind : Je leert hoe je je mind tot rust kan brengen & het belang van meditatie
  2. Het onderbewustzijn / ware zelf : Je leert hoe je je onderbewustzijn kan programmeren
  3. Verhogen van jouw trilling / energiefrequentie : Je leert hoe je blokkades kan opruimen & hoe je je energiefrequentie kan verhogen

Je kan beide cursussen apart aanschaffen, maar het is krachtiger om beide cursussen te combineren. Dit zal jou het beste resultaat opleveren. Ik ben zo blij voor jou! Binnen een jaar ga je je leven niet meer herkennen! Zo spannend toch he!

Online cursus

Totale Make-Over

599 EUR

399 EUR

Koop cursus

  •   90 dagen krijg je om de dag toegang tot een nieuw cursusdeel
  •   Waar & wanneer jij maar wil
  •   Je kunt onmiddellijk starten
  •   vanuit je eigen vertrouwde omgeving
tevredenheid

Persoonlijke garantie

Ik ben er zo van overtuigd dat de inzichten in deze cursus je gaan helpen, dat ik 14 dagen lang een volledige garantie geef. Mocht het programma je na 14 dagen niet bevallen, kan je me een mailtje sturen en ontvang je je geld terug. Ik wil alleen maar tevreden klanten! Je loopt dus geen enkel risico.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes