Topmenu

Ondernemen & Spiritualiteit

 

spiritualiteit aangepast

Kan een spiritueel persoon ondernemend zijn?

Volgens mijn inziens is spiritualiteit belangrijk en misschien wel DÉ basis voor SUCCES.

Ondernemen is het meest spirituele dat er is. Het is je eigen ZIEL, je echte WARE ZELF in de wereld zetten. Een duidelijke visie hebben en volgen. Een visie die anderen nog niet zien. Je moet een LEIDER zijn, een voorbeeld. Anderen zullen in het begin niet zien en begrijpen waar je mee bezig bent, want zij zien en voelen jouw missie niet. Zij zien de missie en visie niet die voor jou duidelijk is en voor je ligt.

Het vraagt vertrouwen en vastberadenheid! Het volgen van de flow. Het volgen van jouw FLOW! Volgen van de eerstvolgende heldere en duidelijke stap, want het universum zal je de volgende stappen niet tonen als je niet bereid bent de eerste stap te volgen. Het vraagt lef en durf om je eigen innerlijke stem te volgen! Het vraagt een groot vertrouwen in JEZELF! Niet alles is in 1 keer duidelijk. Stap voor stap. Rome is ook niet in 1 dag gebouwd.

Houd je visie goed voor ogen. Wees dapper en volg de intenties van je hart en wees niet afhankelijk van zaken of factoren buiten jou om jouw droom en missie de wereld in te zetten, want anderen zien niet wat jij ziet. Als je afhankelijk bent van zaken buiten jou, van de goedkeuring van anderen, zul je waarschijnlijk je droom nooit bereiken, want mensen zullen niet altijd achter je staan. Mensen zullen in het begin niet altijd zien waar je mee bezig bent. En er zullen altijd mensen zijn die je niet begrijpen of die je zullen proberen tegen te houden. Uit angst of uit zelfbescherming. En geloof me, er zullen momenten komen dat je wil opgeven. Als je dan niet vertrouwt op je innerlijke stem, als je dan niet kunt terugvallen op die diepere missie, zul je opgeven! En onthoudt:

“Opgevers winnen nooit en winnaars geven nooit op!”

Durf te vertrouwen op je eigen kracht! Want alles wat jij nodig hebt om datgene te realiseren waar je DIEP van binnen naar VERLANGT zit in je. Alle antwoorden zitten in jezelf. Vertrouw erop en het zal op de juiste manier en op het juiste tijdstip in je leven verschijnen.

Spiritualiteit is KRACHT en de meest SUCCESVOLLE mensen op aarde en de mensen die echt een verschil hebben gemaakt in de wereld zijn of waren spiritueel.

Toch merk ik dat veel mensen er niet voor durven uitkomen dat ze spiritueel zijn. In mijn ogen uit angst. Jammer eigenlijk, want er zit zoveel kracht achter! Schrik wat anderen zullen zeggen, schrik dat ze er niet meer bij zullen horen.

En inderdaad, het vraagt lef om je eigen weg te volgen. Het vraagt lef om je af te scheiden van de kudde. Het vraagt lef om niet mee te lopen met de hoop en te vertrouwen op je eigenlijke innerlijke stem. En inderdaad… in het begin lijkt dit oncomfortabel, is het waarschijnlijk een stap buiten je comfortzone, maar het LEVEN START PAS BUITEN JE COMFORTZONE!!

De rijkste mensen op aarde combineren spiritualiteit met actie. Het één kan niet zonder het ander. De mening dat spiritualiteit niet samen kan gaan met geld, is niet mijn visie. Ik geloof in een wereld van overvloed.

Natuurlijk leven we wel op deze aarde en op deze aarde moet het ook gaan gebeuren! Dus te zweverig zijn zal ook niet de oplossing bieden, daar zul je ook niet ver mee komen, want je moet natuurlijk wel actie nemen anders gebeurt er niet veel.

Geïnspireerde actie, stap voor stap in vertrouwen.

En onthoudt we zijn spirituele wezens met een menselijke ervaring, niet omgekeerd.quote davidji

Naast het vertrouwen op je INNERLIJKE KRACHT & MISSIE is er niets zo KRACHTIG dan een goede MENTOR of persoonlijke COACH. Enkel dan kun je snel & krachtig doorgroeien naar het VOLGENDE LEVEL.

Je hebt altijd blinde vlekken en bepaalde onbewuste blokkades. Een persoonlijke mentor kan jou INZICHTEN geven die je zelf niet kunt zien. Hierdoor ga je veel sneller groeien en als jij groeit, groeit je onderneming met je mee.

Wil jij graag SNEL & KRACHTIG doorgroeien naar het VOLGENDE LEVEL in je LEVEN of ONDERNEMING?

Mail dan naar info@annvermonden.be

Of neem hier een kijkje.

Liefs,

Ann

mezelf

No comments yet.

Geef een reactie

Powered by WordPress. Designed by WooThemes