Topmenu

Zit je even niet in de FLOW? Lijkt alles even stil te staan in je onderneming?

Jouw passie in de wereld zetten, verloopt niet altijd IN een rechte lijn. Ondernemen en jouw onderneming in de wereld zetten, gaat met ups-and-downs.

Misschien loopt het momenteel wat stroever en zit je niet 100% in de FLOW. Misschien lijkt het zelfs dat alles even STIL lijkt te staan.

Weet dan dat je mogelijk vlak voor een groeimoment zit. Want we hebben contrast nodig om te kunnen groeien. Vaak komt er NA een DIP weer GROEI.

Als je even niet in de flow zit, betekent dit vaak dat er iets NIEUWS mag ontstaan, dat je MEER RUIMTE mag gaan innemen. Misschien betekent het dat je iets nieuws moet gaan doen, een ander product mag gaan aanbieden, meer zichtbaar mag worden, kortom er ontstaat ergens ruimte voor MEER EN BETER.

Het ganse universum is gericht op groei en dit ontstaat door contrast. Door contrast te ervaren krijgen we de intentie om te groeien.

En vaak gaat dit gepaard met een ongemakkelijk gevoel. Een gevoel dat het niet lekker loopt dat je niet in de flow zit en dat je niet 100% lekker in je vel lijkt te zitten.

Vaak weet je in het moment van contrast zelf niet waarvoor het dient, maar wordt het achteraf wel duidelijk. Je ziet momenteel misschien nog niet wat het is, maar als je weet dat dit contrast nodig is om te kunnen groeien, geeft dit jou de mogelijkheid om hier anders mee om te gaan.

Belangrijk hier is, om er niet in te blijven hangen en te LATEN ONTSTAAN wat er WIL ONTSTAAN.

Hoe kan je ervoor zorgen dat je weer zo snel mogelijk in de flow komt? Want hoe beter jij je voelt of hoe beter je in de flow zit hoe beter jouw resultaten zullen zijn. Want jouw stemming bepaalt jouw resultaten.

Hoe kun je nu dit moment van contrast zo snel mogelijk keren? Hoe zorg je ervoor dat je zo snel mogelijk weer in de FLOW komt en in de groei?

Je kunt jezelf vragen gaan stellen om sneller door dit contrastmoment heen te komen en te groeien.

Je kunt vragen stellen als:

  • Wat is hier goed aan dat ik nog niet zie?
  • Wat voor nieuws wil er door mij heen ontstaan?
  • Welke ruimte mag ik gaan innemen?

En kijk wat er ontstaat en hoe je je gaat voelen… Voel je je lichter? Voel je dat er meer ruimte mag ontstaan? Dat je MEER RUIMTE MAG gaan innemen?

Kun je deze ruimte dan ook gaan innemen? Kun je in deze grotere ruimte stappen?

Kun je zien wat er mag ontstaan?

Kom je er zelf niet uit? Laat je dan bijstaan door een businesscoach of expert. Vaak zie je bij jezelf of je eigen onderneming niet waar de groei zit. Voor iemand van buitenaf is het vaak veel meer zichtbaar.

Wil jij ontdekken waar jouw groei en potentieel ligt? Lijk je even vast te lopen en lijkt het dat je ter plaatse blijft trappelen en wil je graag weer helemaal in de flow komen? Stuur dan een mailtje naar info@annvermonden.be en dan help ik om samen met jou, jouw potentieel naar boven te halen.

Liefs,

Ann

 


No comments yet.

Geef een reactie

Powered by WordPress. Designed by WooThemes