Topmenu

Hoeveel energievreters laat jij toe?

Hoe zit het met je ENERGIEpijl?

Hoe ziet jouw dag eruit? Doe jij hoofdzakelijk zaken die je graag doet? Of ben je een ondernemer die dagelijks bezig is met alle ballen in de lucht te houden en is er geen tijd voor de zaken te ondernemen die je ECHT graag doet? In je onderneming of daarnaast.

Doe jij datgene wat je eigenlijk niet graag doet maar denkt wat nodig is om je omzet te behalen? Maar beleef je er helemaal geen plezier aan?

Bedenk dan eens het volgende: klanten kopen jouw energie. Niet enkel jouw product of je dienst, nee jouw energie, want anders hadden ze waarschijnlijk even goed bij iemand anders kunnen kopen.

Dus één van de belangrijkste zaken als ondernemer is jouw energiepijl HOOG houden.

Waarschijnlijk heb ik het al een ton keer gezegd, maar als jij niet goed zit in je ENERGIE, STROOMT de rest ook niet.

STROOMT JOUW ENERGIE, dan stroomt de REST en jouw OMZET ook.

Alles is energie. En hoe beter jouw energie stroomt, hoe beter de resultaten zullen zijn.

Dus Krijg jij energie van wat je doet?

Waar krijg jij energie van? Waar word jij BLIJ van?

Zijn er zaken die telkens weer je energie naar beneden halen? Zaken die je echt niet graag doet? Die je energie kosten of als je ermee bezig bent je begint te malen in je hoofd. Je hoofd overuren werkt?

Het leven is bedoeld om FUN te beleven. Wat jij misschien helemaal niet leuk vind om te doen vind een ander misschien helemaal geweldig. Ik ben er helemaal van overuigd dat iedereen zijn eigen capaciteiten en talenten heeft en als we allemaal doen wat we graag doen we de wereld dienen op onze (juiste) manier, de wereld ook veel liefdevoller zou zijn.

Dus Sta er vandaag eens bij stil .. bij alles wat je vandaag doet. Wat BRENGT je energie en wat KOST je energie?

Ik probeer meer en meer de zaken die ik niet graag doe of die mijn energie omlaag halen uit te besteden.

Ga voor jezelf eens na welke taken die je energie omlaag halen. En kijk eens of je deze kunt schrappen, verminderen of uitbesteden. Vaak zijn de dingen die je GRAAG doet ook de dingen waar je goed in bent en vaak zijn deze dus ook MEER rendabel. DURF te VERTROUWEN hierop.

Wat gaat je goed af? Wat zijn de zaken die geld opleveren en die je goed afgaan. Kun je daarop FOCUSSEN in je onderneming?

Hoe meer je zaken doet die je graag doet en die je energie omhoog halen, hoe meer je zulke dingen naar je toe trekt.

Maak eens een lijstje

Doe jij veel zaken die je niet graag doet, dan zit daar mogelijk een overtuiging achter. Dat je hard moet werken om geld te verdienen of dat het niet kan om geld te verdienen door dingen die je leuk vind. Of de overtuigingen “Ik mag geen geld verdienen gewoon door te ZIJN om wie ik ben. “

Hoe moeilijk of hoe gemakkelijk maak jij het jezelf? Je krijgt in het leven wat je jezelf gunt.

Wil jij meer tips ontvangen om je energiepijl hoog te houden? Vraag dan HIER mijn gratis ebook aan: http://maximaliseerjebusiness.be/ebook-de-geheimen-van-topondernemers/

Of wil je ontdekken welke overtuigingen ervoor zorgen dat jij datgene blijft doen wat je eigenlijk liever niet meer doet en wil je weten hoe je hier verandering in kunt brengen? Neem dan contact met me op via privébericht of op info@annvermonden.be

 

Liefs,

Ann


 

 

No comments yet.

Geef een reactie

Powered by WordPress. Designed by WooThemes